XS_NO_RELATIVE_SHAPE_DIMENSIONS

2017

XS_NO_RELATIVE_SHAPE_DIMENSIONS

Categorie

Onderdeel maatvoering

Stel deze variabele in op TRUE om ervoor te zorgen dat contourmaten hetzelfde zijn als het maatlijntype dat u selecteert.

Automatische hoekmaatvoering is standaard altijd relatief ongeacht het geselecteerde maatlijntype.

Deze variabele is niet van invloed op onderdeeltekeningen. Als de onderdeeltekeningen moeten worden beïnvloed, gebruikt u de variabele XS_SINGLE_NO_RELATIVE_SHAPE_DIMENSIONS.