XS_NO_END_VIEWS_TO_INCLUDED_SINGLE_DRAWINGS

2017

XS_NO_END_VIEWS_TO_INCLUDED_SINGLE_DRAWINGS

Categorie

Inclusief aangelaste onderdelen

Stel deze variabele in op TRUE (standaard) om te voorkomen dat in Tekla Structures eindaanzichten worden gemaakt wanneer u een merktekening maakt en ervoor kiest de onderdeeltekeningen op te nemen. Als u dit niet wilt, stelt u deze in op FALSE.

Als u geen waarde invoert, worden in Tekla Structures eindaanzichten gemaakt op basis van de eigenschappen van de onderdeeltekeningen.