XS_NO_CHAMFERS_IN_EXACT_MODE

2017

XS_NO_CHAMFERS_IN_EXACT_MODE

Categorie

Model venster

Stel deze varabele in op TRUE om te voorkomen dat Tekla Structures afwerkingen in de exacte modus maakt. Als u afwerkingen in de exacte modus wilt maken, stelt u deze in op FALSE.

Afwerkingen worden standaard gemaakt. Deze variabele is alleen van invloed op draadmodelvensters.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.