Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_NO_BOLT_ANGLE_DIMENSIONS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_NO_BOLT_ANGLE_DIMENSIONS

XS_NO_BOLT_ANGLE_DIMENSIONS

Categorie

Bout maatvoering

Als u hoekmaatlijnen voor bouten wilt maken, stelt u deze variabele in op FALSE. Als u geen hoekmaatlijnen voor bouten wilt maken, stelt u de variabele in op TRUE (standaard).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen