XS_NO_AUTO_DISPLAY_VIEWS

2017

XS_NO_AUTO_DISPLAY_VIEWS

Categorie

Model venster

Stel deze variabele in op TRUE om te voorkomen dat Tekla Structures automatisch vensters weergeeft wanneer u het programma start. Stel deze in op FALSE (standaard) om de vensters automatisch weer te geven.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.