Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_NEIGHBOUR_PART_SKEW_LIMIT

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_NEIGHBOUR_PART_SKEW_LIMIT

XS_NEIGHBOUR_PART_SKEW_LIMIT

Categorie

Tekening eigenschappen

In Tekla Structures worden aansluitende onderdelen als schuin beschouwd als het product van de vectorvermenigvuldiging (onderdeelas) (een van de coördinaatassen) kleiner is dan 1- XS_NEIGHBOUR_PART_SKEW_LIMIT. Voer de limiet als een zwevende waarde in, bijvoorbeeld 0.1 (standaard).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen