Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MULTIDRAWING_REMOVE_VIEW_LABEL_GAP

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MULTIDRAWING_REMOVE_VIEW_LABEL_GAP

XS_MULTIDRAWING_REMOVE_VIEW_LABEL_GAP

Categorie

Tekening eigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE om de overbodige ruimte tussen het label van het tekeningaanzicht en het tekeningaanzicht in verzameltekeningen te verwijderen. Als u dit niet wilt, gebruikt u FALSE (standaard).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen