Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MULTI_DRAWING_VIEW_TITLE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MULTI_DRAWING_VIEW_TITLE

XS_MULTI_DRAWING_VIEW_TITLE

Categorie

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u een titel definiëren voor een verzameltekening aanzicht in een verzameltekening. Er kunnen willekeurige strings en opties ( BASE_NAME en NAME ) worden gebruikt voor het definiëren van de titel.

Standaard wordt de titel als volgt gedefinieerd:

Drawing %DRAWING_BASE_NAME%

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen