XS_MODEL_TEMPLATE_DIRECTORY

2017

XS_MODEL_TEMPLATE_DIRECTORY

Categorie : Bestandslocaties

Voer het pad in naar de map waarin modeltemplates in Tekla Structures worden opgeslagen. Voer slechts één mappad in. Alleen de templates die in deze map zijn opgeslagen, worden in de lijst Model template in het dialoogvenster Nieuw opgeslagen.

U kunt bijvoorbeeld instellen dat deze variabele naar dezelfde locatie verwijst als XS_FIRM.

De modeltemplatemap wordt standaard in uw omgevingsmap opgeslagen, bijvoorbeeld ..\ProgramData\Tekla Structures\<versie>\environments\<environment>\model_templates .

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.