Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MODEL_PREFIX_INFLUENCES_MULTI_NUMBERING_FOR

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MODEL_PREFIX_INFLUENCES_MULTI_NUMBERING_FOR

XS_MODEL_PREFIX_INFLUENCES_MULTI_NUMBERING_FOR

Categorie : Nummering

Met deze optie kunt u definiëren of prefixen van onderdeel- en merknummers van invloed zijn op de nummering van onderdelen en merken in verzameltekeningen. De opties zijn NONE , ASSEMBLIES , PARTS en ASSEMBLIES_AND_PARTS. Het waardeveld is standaard leeg.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen