XS_MIS_SEQUENCE

2017

XS_MIS_SEQUENCE

Categorie

Exporteren

Gebruik deze optie om opeenvolgingen in te schakelen in MIS-exports van het bestandstype EJE en KISS.

Definieer welke onderdeeleigenschap als de opeenvolgingsinformatie wordt gebruikt. De opties zijn:

• CLASS

• PHASE_NUMBER (standaardinstelling)

• PHASE_NAME

• UDA:USER_PHASE

Opmerking:

De maximale lengten van velden met opeenvolgingsinformatie bedraagt 10 en 4 tekens voor respectievelijk KISS- en EJE-bestandstypen. Gebruik geen lange namen voor fasenamen of gebruikersfasen als u deze informatie als MIS-opeenvolging gebruikt.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.