XS_MIS_FILE_DIRECTORY

2017

XS_MIS_FILE_DIRECTORY

Categorie : CNC

Verwijst naar de map waarin NC en MIS-bestanden worden gemaakt. De standaardwaarde is de map voor het huidige model.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

De volgende tabel geeft weer waar de NC-bestanden worden gemaakt met verschillende waarden die in het vak Bestand locatie in het dialoogvenster NC bestand instellingen worden ingevoerd en wanneer XS_MIS_FILE_DIRECTORY op C:\NC is ingesteld:

Pad in bestandslocatie

NC-bestanden worden gemaakt in

leeg

C:\NC\ModelName

C:\NC\ModelName

.\MyFiles

C:\NC\ModelName\MyFiles

Verwante verwijzing