Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MIN_WELD_LINE_LENGTH

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MIN_WELD_LINE_LENGTH

XS_MIN_WELD_LINE_LENGTH

Categorie : Lassen

Definieert de minimumlengte van de referentielijn van het laslabel. Als symbolen en andere gegevens de minimale lengte van de referentielijn voor het laslabel overschrijden, wordt de referentielijn van het laslabel verlengd om alle symbolen en gegevens te kunnen bevatten. Voer de waarde in millimeters in.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen