Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MIN_MERGE_PART_COUNT

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MIN_MERGE_PART_COUNT

XS_MIN_MERGE_PART_COUNT

Categorie

Labelen: onderdelen

Hiermee kunt u het minimale aantal identieke onderdelen definiëren waarvan labels moeten worden samengevoegd. De standaardwaarde is 2.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen