XS_MESSAGES

2017

XS_MESSAGES

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Met deze optie kunt u de locatie van de berichtenbestanden definiëren. Alle berichtenbestanden hebben de bestandsextensie ail.

Deze variabele is systeemspecifiek en kan alleen worden gedefinieerd in het bestand lang_<language>.ini dat zich in de map ..\Tekla Structures\<version>\nt\bin bevindt.