XS_MDIZOOMPARENT

2017

XS_MDIZOOMPARENT

Categorie

Model venster

Stel deze variabele in op TRUE zodat zoomvensters alleen in het Tekla Structures -venster kunnen worden verplaatst.

Stel deze variabele in op FALSE (standaard) zodat zoomvensters over het hele Windows-bureaublad kunnen worden verplaatst.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.