XS_MDIBASICVIEWPARENT

2017

XS_MDIBASICVIEWPARENT

Categorie

Model venster

Stel deze variabele in op TRUE (standaard) zodat verbindings- of standaardvensters in het Tekla Structures -venster kunnen worden verplaatst.

Stel deze variabele in op FALSE zodat verbindings- of standaardvensters over het hele Windows-bureaublad kunnen worden verplaatst.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.