XS_MAX_MERGE_DISTANCE_IN_VERTICAL

2017

XS_MAX_MERGE_DISTANCE_IN_VERTICAL

Categorie

Onderdeel labels

Hiermee legt u de maximale verticale afstand vast waarbinnen identieke wapening samengevoegde labels krijgt. Deze variabele is alleen van invloed op samenvoeging van wapeningsstaaflabels die verwijzen naar afzonderlijke wapeningsstaven, geen labels die verwijzen naar een groep wapeningsstaven of labels binnen een groep wapeningsstaven. De standaardwaarde is 600 mm.