Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MAX_DEVIATION_FOR_CURVED_PART_EDGES

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MAX_DEVIATION_FOR_CURVED_PART_EDGES

XS_MAX_DEVIATION_FOR_CURVED_PART_EDGES

Categorie

Concrete Detailing

Als u een onderdeel voortoogt, vallen alle hoekpunten in Tekla Structures op een cirkellijn, maar de tussenliggende punten zijn een schatting. Gebruik deze variabele om een limiet te stellen aan deze tussenliggende punten.

Definieer de waarde in millimeters. De standaardwaarde is 2.0. De mimimumwaarde is 0.1.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen