Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MAX_AUTOMATIC_RADIUS_DIMENSION

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MAX_AUTOMATIC_RADIUS_DIMENSION

XS_MAX_AUTOMATIC_RADIUS_DIMENSION

Categorie

Onderdeel maatvoering

Hiermee wordt de maximale radius gedefinieerd wanneer u automatische radius in onderdeeltekeningen gebruikt. De standaardwaarde is 5000. In Tekla Structures worden radii kleiner weergegeven dan de waarde die u in tekeningen invoert.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen