Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MATERIAL_SYMBOL_REPRESENTATION_FILE

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MATERIAL_SYMBOL_REPRESENTATION_FILE

XS_MATERIAL_SYMBOL_REPRESENTATION_FILE

Categorie

Tekening eigenschappen

Voer het mappad en de bestandsnaam in van het bestand dat de door de gebruiker gedefinieerde materiaalsymbolen bevat, bijvoorbeeld material_symbol_table.txt.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen