Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MARK_TEXT_FRAME_BOX_HEIGHT_FACTOR

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MARK_TEXT_FRAME_BOX_HEIGHT_FACTOR

XS_MARK_TEXT_FRAME_BOX_HEIGHT_FACTOR

Categorie

Labeling: Algemeen

Standaard wordt in Tekla Structures een ruimte van 0,5 * teksthoogte tussen de tekst en het kader rondom de tekst gelaten. Met deze variabele kunt u de standaardwaarde wijzigen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

In het onderstaande voorbeeld is de waarde gewijzigd van 0,5 in 2.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen