XS_MARK_FONT

2017

XS_MARK_FONT

Categorie

Tekeningeigenschappen

U kunt het lettertype voor de labeltekst instellen (voor onderdeellabels enzovoort) door de naam van het lettertype aan deze variabele te geven. De standaardwaarde is Arial. Als geen lettertype wordt opgegeven, wordt in Tekla Structures het standaardlettertype gebruikt dat is gedefinieerd voor XS_DEFAULT_FONT.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Zie ook

XS_DEFAULT_FONT