XS_MARK_ALL_BOLT_GROUPS_SEPARATELY

2017

XS_MARK_ALL_BOLT_GROUPS_SEPARATELY

Categorie

Bout labels

Stel deze variabele in op TRUE om te voorkomen dat boutlabels in Tekla Structures worden gecombineerd. In Tekla Structures worden boutgroeplabels standaard gecombineerd ( FALSE ).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

In dit voorbeeld is de groep bouten aan de linkerzijde als een boutgroep gemaakt en de groep bouten aan de rechterzijde als afzonderlijke bouten.

In de onderstaande afbeelding is deze variabele ingesteld op TRUE.

In de onderstaande afbeelding wordt FALSE gebruikt.