Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_MAGNETIC_PLANE_OFFSET

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_MAGNETIC_PLANE_OFFSET

XS_MAGNETIC_PLANE_OFFSET

Categorie

Componenten

Met deze variabele kunt u de magnetische afstand van magnetische vlakken instellen. De afstand is standaard 0.2 mm.

Als deze variabele wordt ingesteld, is dat niet van invloed op magnetische constructielijnen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen