XS_MACRO_REFERENCES

2017

XS_MACRO_REFERENCES

Categorie

Eigenschappen modelleren

Deze variabele definieert een pad naar een extra bibliotheek die wordt gebruikt wanneer een macro wordt gemaakt. Het standaardpad is ;System.Windows.Forms;Tekla.Technology.Scripting;Tekla.Structures;Tekla.Structures.Model;Tekla.Structures.Drawing;MacroSelector;System.Drawing;System.Data;System.Xml;Tekla.DataSharing.CacheServiceClient;Tekla.DataSharing.SharedPublic.

Deze variabele is systeemspecifiek.