Pagina niet gevonden

Tekla Structures
Tekla Structural Designer
Tekla Tedds
Tekla PowerFab
Not version-specific
Tekla PowerFab Tekla PowerFab GO
Not version-specific
Tekla Tedds Tekla Tedds for Word
Not version-specific
Tekla Structural Designer
Not version-specific
Tekla Structures

Oeps! Er is geen pagina die overeenkomt met dit webadres

Image
Sorry, you don't have permissions
  • Als u in het adres hebt ingevoerd, controleer dan de spelling.
  • Als u een externe koppeling naar de service hebt gevolgd, moet deze zijn verouderd of niet helemaal correct zijn. Probeer in plaats daarvan de zoekopdracht te gebruiken.
  • Als u een interne koppeling in deze service hebt gevolgd, spijt dat ons! We moeten deze over het hoofd hebben gezien tijdens het bijwerken, verplaatsen of verwijderen van content.

Bent u op zoek naar oudere inhoud?

Om ervoor te zorgen dat de huidige service snel, betrouwbaar en eenvoudig te doorzoeken is, hebben we de beslissing genomen om alleen de nieuwere versies van onze software te ondersteunen in Tekla User Assistance en daardoor hebben we onze oudere inhoud gearchiveerd. We beseffen ook dat sommige gebruikers nog steeds Help-inhoud nodig hebben voor de oudere versies die we hier niet meer ondersteunen. Zie hieronder voor de mogelijkheden die u hebt.

Offline Help-inhoud

Zodra de oude service is verwijderd, blijft de content alleen nog beschikbaar in een offline-vorm. Deze offline Help-pakketten kunnen worden gedownload vanaf download.tekla.com op een versie-per-versie basis.