XS_MACRO_LOG

2017

XS_MACRO_LOG

Categorie

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Standaard wordt macro-uitvoer van Tekla Structures in het terminalvenster weergegeven. Stel deze variabele op een bestandsnaam in om deze uitvoer in een bestand op te slaan.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.