XS_MACRO_ENABLE_TIMESTAMP

2017

XS_MACRO_ENABLE_TIMESTAMP

Categorie

Categorie: Eigenschappen modelleren

Stel deze variabele op TRUE in als u wilt weten hoeveel tijd aan verschillende taken is besteed tijdens het opnemen van macro´s. Deze variabele is systeemspecifiek.

De standaardwaarde is FALSE. Als u de waarde wijzigt, moet u het model opnieuw openen om de nieuwe instelling te activeren.

De tijdstempels bevinden zich in het .cs -bestand van de macro in kwestie, dat zich bevindt in de map ../environments/common/macros. De macro wordt opgeslagen in de map drawings of modeling , afhankelijk van de modus waarin de macro is opgenomen.