Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_JOINTS_USE_NOTCH1

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_JOINTS_USE_NOTCH1

XS_JOINTS_USE_NOTCH1

Categorie

Componenten

Stel deze variabele op 1 in zodat de standaard raveelroutines worden gebruikt in verbindingen. Dit is de standaardwaarde.

Stel deze variabele op 0 in zodat eenvoudige raveelroutines worden gebruikt in verbindingen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen