Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_I_PROFILE_CENTER

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_I_PROFILE_CENTER

XS_I_PROFILE_CENTER

Categorie

Onderdeel maatvoering

Stel de variabele in op NONE om te voorkomen dat in Tekla Structures de hartlijn van I-profielen wordt gebruikt om vooraanzichten te bematen. Standaard is er geen waarde ingesteld.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen