XS_FIRM

2017

XS_FIRM

Categorie

Bestand locaties

Opmerking:

Deze variabele is systeem-specifiek en alleen bedoeld voor beheerders.

Stel de variabelen XS_PROJECT en XS_FIRM samen met XS_SYSTEM in om te verwijzen naar de mappen waarin Tekla Structures naar eigenschapsbestanden zoekt. Eigenschappen worden in Tekla Structures altijd in de huidige modelmap model\attributes opgeslagen. U kunt ze dan naar XS_FIRM - of XS_PROJECT -mappen kopiëren of verplaatsen als dezelfde instellingen in andere modellen nodig zijn.

Attentie:

Het wijzigen van de waarde van een variabele in .ini -bestanden die zich buiten de modelmap bevinden, heeft geen effect op de bestaande modellen. U kunt variabelen alleen bijwerken in het dialoogvenster Geavanceerde opties of in het options.ini -bestand dat zich in de modelmap bevindt, niet vanuit een options.ini -bestand dat zich in de mappen bevindt die voor de variabelen XS_FIRM of XS_PROJECT zijn gedefinieerd. De .ini -bestanden worden ook gelezen als u een bestaand model opent, maar alleen nieuwe variabelen die niet in options_model.db of options_drawings.db bestaan worden toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld opties die nog niet in het dialoogvenster Geavanceerde opties staan, maar in de software zijn toegevoegd.