XS_EXTERNAL_EXCEL_DESIGN_PATH

2017

XS_EXTERNAL_EXCEL_DESIGN_PATH

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Deze kan ook lokaal worden ingesteld, zie uw ini-bestand van de omgeving ( env_<environment_name>.ini ). Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.

Hiermee wordt gewezen naar de locatie van de Excel-spreadsheet die bij het ontwerp van verbindingen wordt gebruikt. Als u de locatie wilt wijzigen, stelt u de variabele in het bestand user.ini in.