XS_EXTENSION_DIRECTORY

2017

XS_EXTENSION_DIRECTORY

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Gebruik de variabele XS_EXTENSION_DIRECTORY voor het definiëren van extra installatiemappen voor extensies of klantentools die boven op Open API worden ontwikkeld.

Vóór de extra installatiemappen wordt de standaardmap %XS_DATADIR%\environments\common\extensions bij installatie gebruikt.