Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_EXPORT_STEEL2000_PRIMARY_IDS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_EXPORT_STEEL2000_PRIMARY_IDS

XS_EXPORT_STEEL2000_PRIMARY_IDS

Categorie

Tekeningeigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE zodat Tekla Structures hoofdonderdeel-id´s in MIS-exportbestanden opneemt. Id’s worden in aparte regels in het bestand weergegeven. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen