XS_EXPORT_LINE_TYPE_DEFINITION_FILE

2017

XS_EXPORT_LINE_TYPE_DEFINITION_FILE

Categorie

Exporteren

Voer de naam in van het lijntype definitiebestand die de lijntypedefinities bevat en wordt gebruikt voor de toewijzing van lijntypen.

De bestandsextensie van het lijntypedefinitiebestand is .lin. De variabele wordt zo ingesteld dat deze standaard naar het bestand TeklaStructures.lin verwijst.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.