XS_EXPORT_DRAWING_TRY_TO_KEEP_LOCATION

2017

XS_EXPORT_DRAWING_TRY_TO_KEEP_LOCATION

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Deze variabele wordt niet langer aanbevolen voor gebruik door klanten.

Deze variabele is van invloed op de oorsprong van de tekening wanneer u tekeningen naar de indeling DWG exporteert. Standaard wordt deze variabele ingesteld op TRUE. Dit betekent dat Tekla Structures de oorsprong van het hoofdaanzicht tijdens de export behoudt.

Als u deze variabele instelt op FALSE , wordt de oorsprong (0,0) ingesteld op de linkerbenedenhoek van de tekening wanneer de tekening wordt geëxporteerd.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit teklastructures.ini gelezen. Normaalgesproken hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.