XS_EXPORT_DGN_USE_CLASS_AS_COLOR

2017

XS_EXPORT_DGN_USE_CLASS_AS_COLOR

Categorie

Export

Stel de kleur voor geëxporteerde onderdelen op basis van de onderdeelklasse in (zoals Kleur per klasse in het model).

Standaard worden voor de export de huidige kleuren van het Tekla Structures -venster gebruikt. U kunt deze variabele gebruiken wanneer u een bepaalde andere kleurinstelling dan Kleur per klasse hebt gedefinieerd in het dialoogvenster Object weergave , maar nog steeds wilt exporteren met Kleur per klasse.