Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_EXPORT_DGN_ROUND_SEGMENTS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_EXPORT_DGN_ROUND_SEGMENTS

XS_EXPORT_DGN_ROUND_SEGMENTS

Categorie

Export

Met deze variabele kunt u het aantal segmenten definiëren dat in Tekla Structures wordt gebruikt om ronde buizen weer te geven. In Tekla Structures wordt deze waarde gebruikt voor grote buizen (groter dan 100 mm) en 80% van deze waarde voor kleine buizen. De standaardwaarde is 40.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen