Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_EXPORT_DGN_INCLUDE_INNER_CONTOUR

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_EXPORT_DGN_INCLUDE_INNER_CONTOUR

XS_EXPORT_DGN_INCLUDE_INNER_CONTOUR

Categorie

Export

Gebruik deze variabele om de binnencontouren van buizen op te nemen of uit te sluiten bij de DGN-export. De opties zijn:

  • TRUE om binnencontouren op te nemen (standaardinstelling)

  • FALSE (standaard) om binnencontouren uit te sluiten

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen