Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_EXPORT_DGN_INCLUDE_CUTS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_EXPORT_DGN_INCLUDE_CUTS

XS_EXPORT_DGN_INCLUDE_CUTS

Categorie

Export

Met deze variabele kunt u de uitsnijdingen definiëren die in de DGN-export moeten worden opgenomen. U kunt de volgende waarden gebruiken:

Waarde

Resultaat

FALSE

Alle snedes weglaten.

TRUE

Alle snedes toevoegen (standaardwaarde).

CLASH

Alle uitsnijdingen opnemen maar uiteinden van uitsnijdingen van gaten overslaan.

CLASH_NORMAL_PLATES

Hetzelfde als TRUE voor willekeurige platen en CLASH voor alle andere onderdelen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen