XS_EXCLUDED_PARTS_IN_ORIENTATIONAL_NUMBERING

2017

XS_EXCLUDED_PARTS_IN_ORIENTATIONAL_NUMBERING

Categorie: Nummering

De XS_EXCLUDED_PARTS_IN_ORIENTATIONAL_NUMBERING kan samen met de oriëntatienummeringsinstelling worden gebruikt. Vergelijkbare onderdelen worden hetzelfde genummerd, zelfs als hun oriëntatie anders is en de oriëntatie-instelling in het dialoogvenster Nummering instelling is geselecteerd. U kunt de gewenste onderdeelnamen scheiden door spaties in te voeren. Ook wildcards worden toegestaan. Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.