XS_ENABLE_REBAR_MARK​_LEADER​​​​_LINE_BASE​_POINT_OPTIMIZATION

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie:
2017

XS_ENABLE_REBAR_MARK​_LEADER​​​​_LINE_BASE​_POINT_OPTIMIZATION

XS_ENABLE_REBAR_MARK​_LEADER​​​​_LINE_BASE​_POINT_OPTIMIZATION

Categorie

Concrete Detailing

Met deze variabele kunt u een optimale plaats selecteren voor het basispunt van de aanhaallijn van het wapeningsstaaflabel. Als deze variabele wordt ingesteld op TRUE , selecteert Tekla Structures een optimale plaats voor het basispunt. Het basispunt wijst slechts naar één wapeningsstaaf. De standaardwaarde is TRUE.