Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

XS_ENABLE_PULLOUT_PLACEHOLDERS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_ENABLE_PULLOUT_PLACEHOLDERS

XS_ENABLE_PULLOUT_PLACEHOLDERS

Categorie: Concrete Detailing

Stel deze variabele in op TRUE om tijdelijke aanduidingen in plaats van maatlijnen in vergrote afbeeldingen toe te voegen. Deze variabele voegt de optie Tijdelijke aanduidingen in het dialoogvenster Vergrote afbeelding toe.

Het volgende voorbeeld geeft weer hoe de tijdelijke aanduidingen worden gebruikt:

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen