Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CYCLIC_SOLVER_MAX_LOOPS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CYCLIC_SOLVER_MAX_LOOPS

XS_CYCLIC_SOLVER_MAX_LOOPS

Categorie

Eigenschappen modelleren

Hiermee wordt bepaald hoeveel cycli in Tekla Structures worden gemaakt om de afhankelijkheden in gebruikerscomponenten op te lossen. Voer een getal voor het aantal cycluslussen in. De standaardwaarde is 2.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen