Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CUT_SYMBOL_FONT

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CUT_SYMBOL_FONT

XS_CUT_SYMBOL_FONT

Categorie

Tekeningeigenschappen

Met deze variabele kunt u het lettertype voor de tekst van doorsnedesymbolen opgeven. De standaardwaarde is Arial. Als u geen lettertype opgeeft, wordt in Tekla Structures het standaardlettertype gebruikt dat is gedefinieerd voor XS_DEFAULT_FONT.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Zie ook

XS_DEFAULT_FONT

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen