Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CUSTOM_COMPONENT_DECIMALS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CUSTOM_COMPONENT_DECIMALS

XS_CUSTOM_COMPONENT_DECIMALS

Categorie

Snelheid en nauwkeurigheid.

Met deze variabele kunt u het aantal decimalen voor gebruikerscomponenten aanpassen. Deze instelling werkt alleen bij parametrische variabelen waarvan Type waarde Tekst is. Andere parametertypen volgen de normale nauwkeurigheidsinstellingen.

De standaardwaarde is 3.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen