Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CREATE_ROUND_HOLE_DIMENSIONS

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CREATE_ROUND_HOLE_DIMENSIONS

XS_CREATE_ROUND_HOLE_DIMENSIONS

Categorie

Onderdeel maatvoering

Stel TRUE (de standaardinstelling) in om het ronde gat vanuit het midden te bematen in tekeningen.

Instelling

Voorbeeld van de weergave in tekeningen

TRUE

FALSE

Deze variabele is niet van toepassing op automatisch gemaakte maatlijnen in overzichttekeningen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen