Hallo!

Wist u dat ingelogde gebruikers veel meer inhoud kunnen zien?

2017 Table of Contents

XS_CREATE_MISSING_MARKS_IN_INTELLIGENT_CLONING

Toegevoegd March 23, 2017 by Tekla User Assistance tekla.documentation@trimble.com

Softwareversie: 
2017

XS_CREATE_MISSING_MARKS_IN_INTELLIGENT_CLONING

XS_CREATE_MISSING_MARKS_IN_INTELLIGENT_CLONING

Categorie

Labels: Algemeen

Met deze variabele kunt u alle labels voor een gekloonde tekening maken waarin nieuwe onderdelen zijn toegevoegd.

Als u de labels wilt maken, stelt u de variabele op TRUE in. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Quick feedback

The feedback you give here is not visible to other users. We use your comments to improve our content.
We use this to prevent automated spam submissions.
Inhoudswaardering: 
Nog geen stemmen