XS_CREATE_DRAWING_PREVIEW_AUTOMATICALLY

2017

XS_CREATE_DRAWING_PREVIEW_AUTOMATICALLY

Categorie

Tekening eigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE om elke keer als een tekening wordt opgeslagen een snapshot van de tekening te maken De snapshot wordt opgeslagen in de map \drawing onder de huidige modelmap. De snapshot wordt gebruikt als standaardvoorbeeldafbeelding van de tekening in Tekeningendatabase. Als u deze variabele instelt op FALSE wordt de snapshot niet gemaakt. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.