XS_CREATE_ALSO_BIG_HTML_REPORT_PICTURES

2017

XS_CREATE_ALSO_BIG_HTML_REPORT_PICTURES

Categorie

Concrete Detailing

Stel deze variabele op TRUE in om een aanvullende reeks afbeeldingen te maken voor de rapportmap. De afbeeldingen zijn drie keer zo groot als de afbeeldingen in het HTML-rapport. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de modelmap opgeslagen. Start Tekla Structures opnieuw op om de nieuwe waarde te activeren.